01. 04. 2013.

// 0 - 2 // _ciklus: ONA JE TEŠKA KAO BOLEST

**
Čak i ako ne postoji nesvjesno koje će moći amnestirati ove simptome. I čak ako ne postojiš Ti. I dalje ćeš biti moja razbibriga i moja subverzija. Je li me razumiješ? Kako se ovo uopće izgovara? Ta, pa, ljubav, takva.


**


U prolazu ne izgovaramo jedno drugome ništa. Ne možemo se ni pogledati. Ne ide. Stid je preuzeo sve ono što smo mislili da Smo. Jedino relevantno pitanje koje visi je: "ŠTO NAM SE TO DOGODILO?". Ali, stvarno? Što?


**


Voljela sam se s tobom igrati partnerstva iako se toga baš i nije pametno prečesto sjećati. Pogotovo što sada to zovem "igrom" iako znam da to nije bila igra. Ma koliko god me uvjeravao. Biti na vrijeme ispred vrata (s vrećom punom mrkve i poriluka i luka i krumpira)nema baš prevelike veze s igrom, dok ti trčiš i govoriš "oprosti, oprosti, zadržao me onaj idiot" Je li se varam?.Ja znam da te još nešto čini izuzetnim iako sam se upravo ja iz tog morala izuzeti. Ja naprosto nisam bila Ta, i nemam to nikome reći. Nikog ne zanima a možda ni mene. Baš bezveze. Bla. Tvoja L.


**