14. 03. 2013.

ciklus_ONA JE TEŠKA KAO BOLEST [ O.-1.5 ]

ONA: Zašto dominiraš?
ON: Jer mi vjeruješ.
ONA: Ali, ne vjerujem ti.
ON: Pa i to je vjerovanje.
ONA:Ma, ne seri.


**

 
Sramim se sebe u tebi. A njoj pričam priču koju pričam samoj sebi. Njoj sam ova ja koju tek prihvaćam. Koju tek učim u sebi.Kažem da osjećam, zamisli: SNAGU LJUBAVI. Kakva laž. Jedino titram na žudnju iako još ne znam razliku između nje i želje. Nema veze.

**

 
Kao kada Marina sreće Ulaya, to ti tek moram objasniti, da je to taj susret, izvedbeni, stvarni, stvarni, izvedbeni, duboko emotivni, duboko lažni, kako hoćeš. To s rukama što oni rade je TO. TO! Brate moje. Nema nama do nas. Ako me razumiješ. Tvoj/a Z.


**


 
Jedem Nutellu za doručak i za večeru, da počnem slatko pa i sretno dan, a tako da ga i završim i da preživim što me ne pozdravljaš na ulici, đubre jedno.Tvoja K.


**

 
Opet smo si blizu. Osjećam ti dah. Ona kaže da se to jako pamti. To i miris. Glas izgubimo. Kupit ću ti kinder jaje prije našeg sljedećeg susreta. O ne-emocionalnim transakcijama pričaj sa popom ili psihijatrom ili Bogom. O.k.?


**


 On joj prepričava jednu narodnu pjesmu iz koje je puno naučio. Kaže da je poanta pjesme da ona, upravo ona, upravo sada, učini taj pogrešan korak kako bi on lakše otišao od nje. I kaže joj da to nema nikakve veze s ljubavi. (Niti s njom te da ne strahuje). To je podtekst. Ona ne može vjerovati što joj on govori.


**


 
Onda ( ma gdje si) pa da se oslonimo. Sve će se to kasnije riješiti. I ono što ne smijemo sada nikome reći (mhm). Ti budi sa svojim idolima. Ja idem.


**