31. 08. 2009.

be loyal to what you choose in your life.

we ve meet in London. Four years ago.
It was Ghetto club. or something. studirali smo slične stvari i slične stvari smo htjeli jedno od drugog. sex u parku. pa u campusu. put za kairo. moje ostajanje.
jučer nakon 4 godine ulazi u moje vrijeme ponovno. pitam- jesi li to ti?
isto pitanje je vraćeno. onda teorije o čudima. o ljubavi. ali o čudima. o nevjerovanju.

onda- lekcija: be loyal to what you choose in your life.
i zagrljaj.

kaže i da će se stvari razvijati same od sebe, da će biti bolje. ja potvrđujem. jutros me zove majka s tlakom i kaže da joj nije dobro. ali što je sa big picture sada?
dobro jedino može biti sada. dobro je to znati.



special edition:

I feel like doing my hair. Going to a club. I feel like not attending my life no longer. Ispit: diplomacija. Ispit usput moje antidiplomatičnosti, mog inata, mog razočarenja. Briga i za njezino zdravlje. Nema mene. No more tears to share. I would break it. I susret od sinoć. I ništa. Zapravo ne postoji stvarno uzbuđenje. Svima sam rekao da je to čudo što smo se sreli. To sam i mislio dok sam izgovarao. Kasnije mi nije palo na pamet. Dosada. Čuda. Čuda. Čarolija. Ili je sve ili je ništa. Očito još jedna diskurzivna podjela. Ovaj put biram ne imati odabir. Samo ovaj put.
Miris cigarete s čokoladom i dreka djece na ulici koji se svađaju oko mobitela i moja primisao: I ovo će proći. Do I know what to do?

a o "tamo da putujem" ni riječi. otputovat ću moći jednom. kada postane previše, ili kada ostane premalo za ostati. ovo je middle dark zone. nije lako sada biti ja. niti sa mnom, vjerujem. vjerujem svima. ponajmanje sebi. miris galopera.
molitva: da sve bude ok. kao nekada. uvijek sam to izgovarao. sva moja molitva. pomalo je smiješna. bol u maglama. lijepo izrečeno.+ lexaurin. hladne ruke i tanke cigarete. oprana je kosa i loš predosjećaj. što me je to sve danas učinilo slabićem? ovo sve što slušam. da ne znam ni ja sebe sama...ili je sve rečeno u "ne daj se ines", sa onim efektima šuma mora. vidite sami - http://www.youtube.com/watch?v=fH-7Z0EEzzA