30. 08. 2009.

my life of details. with francoise sagan. with francoise hardy. with q., with s., with m.

I want to keep it forever. I want to love you the way I do now the rest of my life. Don't you understand... we'll lose it if we leave. I can't make an entire life disappear to start a new one. All I can do is try to hold onto to both. Help me. Help me not lose loving you.

special edition: netko mi priča o tebi. u meni se reže par svijetova- onda shvatim da te ne mogu vidjeti, da neću doći na tulum, da sam se. uff.
onda pomislim kako jedino tebe još želim vidjeti. kao u predsmrtnim stanjima- postaješ moja jedina želja. želim tebe, tvog psa i tvoj krevet. želim da tamo ostanemo zauvijek. da tamo počne i umre ovaj moj drugi život. imam ih na preteke. uglavnom mi je mozak sretan. jedna pjema na repeatu kod mene može ići cijeli mjesec. mogu svašta još. pozivam neke idiote na večere. pričam svima o ljubavi. o važnostima. o promjenama.
onda odem dalje. odvedem u krevet. u snove i kažem da volim. kažeš li to ti za mene. ikada. okrnjeni kikiriki. okrnjeno srce. sve je plavičasto. potpunije se osjećam dok si blizu moje ideje. dok me skupiš po tko zna koji put do onog dvorišta i dok po tko zna koji put pijemo loša vina i ja ti izgovaram sve što sam ikada htio reći. volim kako je to tada sjelo i volim šal koji sam imao na tebi. i tvoju mamu koja mi je srdačno pružila ruku. volim i to jutro. onaj miris ponovnog spajanja. onaj trenutak kada smo pomislili da možemo bez zaštite. a oboje znamo da ne smijemo. onaj trenutak mogućeg bijega i tvojeg oduševljenja da sve ovo što ti ja govorim ti nitko nije rekao i da obožavaš što baš tebi govorim. i onoga da me lažeš koliko ih je bilo prije mene. sva ta kurvanja. sva ta opijanja. sva opijenost se poništila te noći s nama. ti i ja. pas koji gleda. srce koje treba i jedna četkica za zube. pa čak i ona kava, ona loša kava- to ti nikada nisam uspio reći. radiš lošu kavu. miris ustajalosti te kuće. miris obitelji koju imaš. koj ja nemam. miris svega što još možemo. volim te.kažu da ti to ne smijem reći.